Húsz perc alatt elfogták a besurranó tolvajt

Írta:  police.hu július 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémben egy lakótelepi lakásból akart lopni egy 24 éves férfi, a helyi rendőrök húsz percen belül elfogták társával együtt.

A veszprémi sértett tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 6-án délután, hogy egy ismeretlen férfi bement a lakásuk előszobájába – kihasználva a bejárati ajtó nyitott állapotát – és onnan megpróbált elvinni egy pénztárcát az abban lévő készpénzzel. A bejelentő felfigyelt a tolvajra, aki ezt észlelve cselekményével felhagyott és a lakóház előtt várakozó társával együtt elmenekült a helyszínről.

A bejelentő által megadott személyleírás alapján a veszprémi körzeti megbízottak az elkövetéstől számított húsz percen belül a megyeszékhely belterületén elfogták a 24 éves Győr-Moson-Sopron megyei férfit és 23 éves berhidai társát, akiket előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két férfival szemben lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

A 95-ös benzin ára nem változik.

Nyílt nap a Veszprémi Rendőrkapitányságon

Pályaválasztás előtt álló fiatalok ismerkedhettek meg a rendőri hivatással.

Rendőrök segítik a közlekedést az iskolák környékén

Szeptemberben a frekventált helyen lévő iskolák előtt a veszprémi rendőrök segítik a gyermekek biztonságos közlekedését.

A gázolaj ára nem változik. 

Látogatási tilalom a kórházban

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház több osztályán látogatási tilalmat rendeltek el 2017. január 21-től.

Na-Bed