Pofozkodás egy veszprémi lottózóban

Írta:  police.hu július 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 40 éves veszprémi férfi ellen, a nyomozó hatóság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az eljárás adatai alapján 2019. július 8-án délután egy 40 éves helyi férfi egy veszprémi lottózóban az ott tartózkodó ismerősének arcára tenyérrel két ütést mért, mivel a másik egy szóbeli fogadás elvesztését követően nem adta meg részére tartozását. Másnap a rendőrök a 40 éves helyi lakost lakásán elfogták és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezt már olvasta!?

Hétfőtől minden önkormányzati fenntartású bölcsőde és óvoda bezár Veszprémben

Az intézmények hétfőn és kedden még ügyeletet tartanak. Szünetelnek az ügyfélszolgálatok a Polgármesteri Hivatalban. Változik a buszmenetrend is.

9200 hektárnyi területet érintett, de valószínűleg ez a szám még nőni fog.

Hatalmas füst okozott riadalmat

Nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók a Haszkovó 14. társasházhoz péntek késő délután.

Keddig igényelhető a méhnyakrák elleni iskolai védőoltás

Legkésőbb szeptember 13-áig még térítésmentesen kérhető a 12. életévüket betöltött hetedikes lányok számára a méhnyakrák megelőzését szolgáló védőoltás.

Bakony Média névjegykártya