A szerda reggeli baleset szemtanúit keresi a rendőrség Fotó: police.hu

A szerda reggeli baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/949/2019. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A 8-as számú főútvonal 46. kilométerszelvényében, Veszprém külterületén 2019. július 17-én 7 óra körül súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A nyomozás adatai alapján egy szürke színű Opel Astra G típusú személygépkocsi Veszprém felől közlekedett Várpalota irányába a belső forgalmi sávban. Haladása során – eddig ismeretlen okból – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a szemből érkező szürke színű Toyota Corolla típusú személygépkocsival. A baleset következtében három személy megsérült.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a fenti közúti közlekedési balesettel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszki utca 2.), vagy hívja telefonon a 88/428-022-es telefonszám 1012-es mellékét, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét, vagy névtelenségének megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számán.

 

Ezt már olvasta!?

Előzze meg a tűzoltókat!

Egész évben ellenőrzi a katasztrófavédelem, hogy mennyire tartják be a társasházakban a tűzvédelmi előírásokat.

Miniszteri elismerésben részesült két veszprémi turisztikai szakember

Kiemelkedően eredményes szakmai tevékenységüket jutalmazták.

Látogatási tilalom

Az egész kórházra érvényes látogatási tilalmat rendeltek el Veszprémben. 

Kollégiumi felújítások Veszprémben

Megújul nyáron a Veszprémi Középiskolai Kollégium. Mindkét épületben korszerűsítik a vizesblokkokat és burkolatot cserélnek a folyosókon. 

Veszprémi fiatalokat figyelt Bernd Storck

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az U12, U13 és U14-es megyeválogatott felkészülésére érkezett városunkba péntek délután.

Na-Bed