Fotó: police.hu Fotó: police.hu

A bevásárlókocsival dobálózott

Írta:  police.hu július 22 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

Egy gépjárművezető tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 21-én 5 óra körül arról, hogy Veszprém belvárosában egy fiatal férfi egy áruházi bevásárlókocsit kétszer is ledobott közel két méter magasságból a járda alatt húzódó parkoló aszfaltjára.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A megrongálódott bevásárlókocsit a járőrök lefoglalták és azt visszaadták a tulajdonosának. A 25 éves veszprémi férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Nyári nap, este zivatarral

A kedd esti óráktól heves zivatarok érkezésére kell számítani. 

A gyümölcsösökben és a szántóföldi növényeknél megkezdődött a fagykár felmérése - közölték a szakmai szervezetek vezetői hétfőn az MTI megkeresésére.

Fogyasztóvédelmi ellenőrzések védik a vásárlókat húsvét előtt

A vizsgált boltok, üzletek csaknem felénél tártak fel kisebb-nagyobb hiányosságokat a Veszprém Megyei Kormányhivatal Húsvét előtti célirányos fogyasztóvédelmi ellenőrzései. 

Karácsony előtt a teljes honvédségi állománynak egységesen nettó 42 ezer forintnyi utalványt adnak.

Emelkedik az üzemanyagok ára

Emeli bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn.

Na-Bed