Eltiltották a járművezetéstől, mégis a volán mögé ült, ittasan

Írta:  police.hu augusztus 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 60 éves veszprémi sofőrt.

A járőrök 2019. augusztus 8-án este Veszprém belterületén ellenőrizni akartak egy autót és annak vezetőjét. A férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott annak ellenére, hogy az őt követő járőr-gépkocsi előbb megkülönböztető fény-, majd később hangjelzést is adott. A sofőr egészen a lakásáig közlekedett.

Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Veszprémi Járásbíróság 2021. március 3-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A 60 éves helyi lakost járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, továbbá vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás is indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Jelentősen javult a fiatalok életminősége

Elkészült a Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium épületegyüttes kollégiumi épületrészének energetikai felújítása.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán páros mozi belépőket nyerhetnek.

Eltévedt a család a bakonyi erdőben

Egy férfi tett bejelentést, hogy feleségével, valamint 5, 8 és 10 éves gyermekeivel a Bakonybél melletti erdőben tett kirándulásuk során előző nap eltévedtek, és az éjszakát az erdőben töltötték. 

Folyamatos a strandok vizének minőség-ellenőrzése

Népegészségügyi feladatkörében eljárva folyamatosan ellenőrzi a megye területén lévő fürdőhelyek vízminőségét a Veszprém Megyei Kormányhivatal. 

Magyarország az európai-orosz és a magyar-orosz kapcsolatok normalizálásában érdekelt.

Na-Bed