Eltiltották a járművezetéstől, mégis a volán mögé ült, ittasan

Írta:  police.hu augusztus 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 60 éves veszprémi sofőrt.

A járőrök 2019. augusztus 8-án este Veszprém belterületén ellenőrizni akartak egy autót és annak vezetőjét. A férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott annak ellenére, hogy az őt követő járőr-gépkocsi előbb megkülönböztető fény-, majd később hangjelzést is adott. A sofőr egészen a lakásáig közlekedett.

Az intézkedés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Veszprémi Járásbíróság 2021. március 3-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A 60 éves helyi lakost járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, továbbá vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás is indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Visszatért a tél a Bakonyba

Március 15-én ismét fehérbe borult a táj a magasabban fekvő területeken. 

Ezeket jó tudni a szabályos és biztonságos biciklizés érdekében

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében fontos, hogy a kerékpárosok is betartsák a közlekedési szabályokat.

Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Nagy Véradó- és Egészségnap most hétvégén

14. éve tartják meg a Nagy Véradó- és Egészségnapot Veszprémben. Idén először a februári után november 3-án is megszervezik az eseményt a Pannon Egyetem aulájában.

Kivívta az emberek tiszteletét

Lasztovicza Jenő nevét őrzi a megyeháza új konferenciaterme, melynek avatóünnepségét csütörtök délután tartották.

Bakony Média névjegykártya