Tolatva ütötte el a gyalogost

Írta:  police.hu augusztus 17 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprém egyik lakótelepén történt a baleset. 

Az eljárás adatai alapján egy 60 éves dunaújvárosi lakos 2019. június 11-én délelőtt személygépkocsival közlekedett Veszprém egyik lakótelepén. Haladása során egy gépkocsi feljáróra tolatott, melynek során járműve hátuljával elütötte a mögötte haladó gyalogost, aki a balesetben súlyos sérülést szenvedett. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Ezt már olvasta!?

A Miniszterelnökséget vezető miniszter nem elégedett a kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkár munkájával.

Korszerűbb alapanyagú 100 forintosokat hoz forgalomba az MNB

Az új érmék jövő májusban kerülhetnek a készpénzforgalomba.

A tavalyi év második felének növekvő trendjét követően idén februárban ismét mérséklődött a pénzromlás üteme Magyarországon.

Szilárdan hiszünk függetlenségünk megtartásában

A tét ma nem a magyarság fenntartása, hanem a keresztény, civilizált európai kultúra jövője - jelentette ki ünnepi beszédében Csepreghy Nándor parlamenti államtitkár Veszprémben.

Virágvasárnappal megkezdődik a nagyhét

Virágvasárnappal megkezdődik ma a nagyhét, amely a legnagyobb keresztény ünnepre, a húsvétra felkészítő nagyböjt utolsó időszaka.

Bakony Média névjegykártya