Három jármű ütközött Veszprém közelében

Írta:  police.hu augusztus 28 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy tehergépkocsi és két másik gépjármű ütközött össze Veszprém külterületén szerdán délután.

Egy tehergépkocsi és két gépjármű ütközött össze a 8-as számú főút 54. kilométerszelvényében a veszprémi déli elkerülőn 2019. augusztus 28-án 15 óra 53 perckor. A balesetben az elsődleges adatok szerint ketten megsérültek.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben, a járműveket a 830-as számú út felé és a környező utcákban terelték - közölte a rendőrség. 

Egy tartályos teherautó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, félfrontálisan ütközött egy kisteherautóval és egy személygépkocsival - ismertette a Veszprém Tv

Mindhárom autóban 1-1 személy utazott, ketten súlyosan megsérültek, egyiküket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A balesetett szenvedett teherautó tartálya üres volt, az ütközés során nem sérült meg, veszélyes anyag nem került a levegőbe. A helyszínen a veszprémi tűzoltók és a katasztrófavédelem mobil laborja dolgozott. A tartályos autót a katasztrófavédelem darus autója húzta ki az árokból. A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben.

Ezt már olvasta!?

Bűnmegelőzési családi vetélkedőt rendez a rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság családok jelentkezését várja.

Felzárkózott az MSZP a Jobbikhoz, miközben a kormánypártok érzékelhető mértékben veszítettek táborukból.

Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételire

Azok a diákok jelentkezhetnek, akik a rendes eljárásban nem kerültek be felsőoktatási intézménybe vagy az idén nem nyújtottak be kérelmet. 

A csütörtöki hőségben a szokásosnál mintegy tíz-húsz százalékkal többször riasztották a mentőket az országban.

Csalókra figyelmeztet a NAV

A közelgő adóbevallási időszakra hivatkozva adathalászok próbáltak megszerezni ügyfélkapus bejelentkezési és bankkártyaadatokat.

Bakony Média névjegykártya