Három jármű ütközött Veszprém közelében

Írta:  police.hu augusztus 28 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy tehergépkocsi és két másik gépjármű ütközött össze Veszprém külterületén szerdán délután.

Egy tehergépkocsi és két gépjármű ütközött össze a 8-as számú főút 54. kilométerszelvényében a veszprémi déli elkerülőn 2019. augusztus 28-án 15 óra 53 perckor. A balesetben az elsődleges adatok szerint ketten megsérültek.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben, a járműveket a 830-as számú út felé és a környező utcákban terelték - közölte a rendőrség. 

Egy tartályos teherautó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, félfrontálisan ütközött egy kisteherautóval és egy személygépkocsival - ismertette a Veszprém Tv

Mindhárom autóban 1-1 személy utazott, ketten súlyosan megsérültek, egyiküket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A balesetett szenvedett teherautó tartálya üres volt, az ütközés során nem sérült meg, veszélyes anyag nem került a levegőbe. A helyszínen a veszprémi tűzoltók és a katasztrófavédelem mobil laborja dolgozott. A tartályos autót a katasztrófavédelem darus autója húzta ki az árokból. A műszaki mentés idején teljes útzár volt érvényben.

Ezt már olvasta!?

Jókai napok helyszíne lesz hétvégén Balatonfüred

A 26. alkalommal megrendezendő program díszvendége Győr városa lesz.

Ebenezer Scrooge története ma is aktuális

Végéhez közeledik a Charles Dickens Karácsonyi ének című klasszikus kisregényéből írt musical, az Isten pénze próbafolyamata a Veszprémi Petőfi Színházban.

Műsorváltozással kezdődik a fesztivál

Ma kezdődik és 10 napon keresztül 30 borász és 30 koncert várja a kikapcsolódni vágyókat a Rozé, Rizling és Jazz Napok. 

Rihanna, a Muse és Manu Chao az idei sztárfellépő

Szerdán a mínusz egyedik nappal megkezdődik a Sziget fesztivál.

1819 a NAV új hívószáma

Ingyenesen hívható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új Infóvonala a 1819-es telefonszámon.

Na-Bed