Nem bírt magával, a fogdában kötött ki

Írta:  police.hu szeptember 10 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt a 22 éves hajmáskéri férfit, aki 48 órán belül háromszor garázdálkodott Veszprémben.

Az eljárás adatai alapján egy 22 éves hajmáskéri lakos 2019. szeptember 6-án 19 óra körül a veszprémi autóbusz-állomáson odament egy fiúhoz, cigarettát kért tőle, és mivel a fiatal nem adott neki, bántalmazta őt. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, kihallgatták, és az elszámoltatása után szabadon bocsátották.

Ezt követően a férfi 23 óra 45 perc körül egy, a veszprémi buszpályaudvaron található üzlet ablakát betörte, majd 2019. szeptember 7-én 22 óra körül szintén az autóbusz-állomáson agresszíven kiabált és inzultálta a várakozó utasokat.

A járőrök ismét előállították a 22 éves hajmáskéri lakost, majd - őrizetbe vétele mellett - a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Visszatért a tél a Bakonyba

Március 15-én ismét fehérbe borult a táj a magasabban fekvő területeken. 

Elindult a nyomozás a szurkoló ellen

Garázdaság miatt indult nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy kézilabda-szurkolóval szemben.

Veszélyes gyerekjátékokat vontak ki a forgalomból

A fogyasztóvédelmi hatóság 38 gyerekgondozási cikket, játékot, etetőszéket vont ki a forgalomból, húszat pedig a vásárlóktól is visszahívott.

Mi lesz a fiatalokkal?

A 18-40 éves korosztályban minden harmadik ember gondolkodik azon, hogy más országban folytatja az életét. 

Kéményseprés a nyár közepén?

Július elején kéménysepréssel foglalkozni nem annyira szokatlan gondolat, mint ahogy elsőre hangzik.

Na-Bed