Nem bírt magával, a fogdában kötött ki

Írta:  police.hu szeptember 10 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették azt a 22 éves hajmáskéri férfit, aki 48 órán belül háromszor garázdálkodott Veszprémben.

Az eljárás adatai alapján egy 22 éves hajmáskéri lakos 2019. szeptember 6-án 19 óra körül a veszprémi autóbusz-állomáson odament egy fiúhoz, cigarettát kért tőle, és mivel a fiatal nem adott neki, bántalmazta őt. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, kihallgatták, és az elszámoltatása után szabadon bocsátották.

Ezt követően a férfi 23 óra 45 perc körül egy, a veszprémi buszpályaudvaron található üzlet ablakát betörte, majd 2019. szeptember 7-én 22 óra körül szintén az autóbusz-állomáson agresszíven kiabált és inzultálta a várakozó utasokat.

A járőrök ismét előállították a 22 éves hajmáskéri lakost, majd - őrizetbe vétele mellett - a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Megkezdődik a hajléktalanok téli ellátása

Magyarországon egész évben folyamatosan körülbelül 9500 hely van, a téli időszakban ez 11 000-re, 11 100-ra bővül.

Budapest kedden beadta a 2024-es olimpia és paralimpia megrendezésére vonatkozó első pályázati anyagát a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB).

Ötven éve érkezett Magyarországra a Coca-Cola

Termékeit 26 országba exportálja, beszállítóival együtt 13 000 munkavállalót foglalkoztat.

Nem szabad spórolni a gázkészülékek üzembe helyezésekor

Ezzel a szén-monoxid-mérgezés okozta tragédiákat előzhetjük meg.

Tavasszal ismét földárverés

Márciusban folytatódik az állami tulajdonú földek árverések útján történő értékesítése. Megyénkben összesen 9200 hektár földre lehet majd licitálni.

Na-Bed