Körözött fiatalt fogtak a veszprémi rendőrök

Írta:  police.hu szeptember 25 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe, három főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe, három főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Négy személyt állítottak elő, közülük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 2019. szeptember 24-én 7 óra 15 perckor Veszprém belvárosában igazoltattak egy 21 éves fiút. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatallal szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el. A körözött személyt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezt már olvasta!?

Érkeznek az igazolások

Ellenőrizhető az szja-bevallási tervezet és érvényesíthető az adó-visszatérítés, ha a levont adóelőleg meghaladta a fizetendő adót. 

Már magyar dinnyét árulnak több áruházlánc üzleteiben

Az ásványvízből, üdítőitalokból és jégkrémből is megnőtt a forgalom az élelmiszer-kiskereskedelemben.

Újra és újra meg kell küzdenünk szabadságunkért

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából megemlékezést és koszorúzást tartottak a Dózsa téren szerdán délelőtt.

Nem fogadták el Kálomista Gábor lemondását

A Veszprém Handball Zrt. Igazgatósága szerint munkájára alapvető szüksége van a veszprémi csapatnak.

Bakony Média névjegykártya