Körözött fiatalt fogtak a veszprémi rendőrök

Írta:  police.hu szeptember 25 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 órában a szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe, három főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert vett őrizetbe, három főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Négy személyt állítottak elő, közülük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 2019. szeptember 24-én 7 óra 15 perckor Veszprém belvárosában igazoltattak egy 21 éves fiút. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatallal szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el. A körözött személyt a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezt már olvasta!?

Elismerés a gyors elfogásért

Jutalmat kaptak a rendőrök és egy szakgimnáziumi rendőr hallgató.

Vasárnap kezdődik a téli időszámítás

Vasárnap éjjel 3 órakor kell visszaállítani az órákat 2 órára.

Eltévedt a bakonyi erdőben

Kifogott a Csesznek környéki rengeteg egy budapesti lakoson. 

Megszépült a belváros

Több kereskedelmi egység és irodahely létesült az Ádám Iván utca elején.

Azok a házaspárok igényelhetik új lakás vásárlására, akik tíz éven belül három gyermeket vállalnak. 

Na-Bed