Ittasan ütközött az autóbusszal

Írta:  police.hu október 26 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A baleset pénteken este történt Veszprémben. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert fogott el, köztük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Veszprém belterületén közlekedett személygépkocsival egy ajkai férfi 2019. október 25-én 18 óra 18 perckor, mikor haladása során egy kereszteződésbe érve, balra kanyarodása során összeütközött egy autóbusszal. Az ajkai sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további három járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Velük szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

 

Ezt már olvasta!?

Féktelenül Kölnig

MVM-Veszprém kézilabda csapat “O” szektorának lelkes szurkolója, Lőrincz Balázs Boldizsár kerékpárral érkezik a srácok Final4 szereplésére, Kölnbe. Hétfőn délelőtt indult.

Pénzt tett a gépkocsi iratai közé

Így akarta elősegíteni a sikeres műszaki vizsgát.

Szobatársa bankkártyájával vett fel pénzt

A szobatársa bankkártyáját vette el egy 20 éves férfi. 

A minőségi szolgáltatást megszoktuk, a hiányát azonnal megérezzük

Több mint kétmilliárd forintot költ fejlesztésre és karbantartásra az E.ON Veszprém megyében 2017-ben.

Hatályon kívül helyezte a Veszprémi Törvényszéknek a vörösiszapper összes vádlottját minden vádpont alól felmentő határozatát a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla.

Na-Bed