Ittasan ütközött az autóbusszal

Írta:  police.hu október 26 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A baleset pénteken este történt Veszprémben. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány öt embert fogott el, köztük kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Veszprém belterületén közlekedett személygépkocsival egy ajkai férfi 2019. október 25-én 18 óra 18 perckor, mikor haladása során egy kereszteződésbe érve, balra kanyarodása során összeütközött egy autóbusszal. Az ajkai sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további három járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Velük szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

 

Ezt már olvasta!?

Sportos hangulatban

Néhány hete nyitotta ki kapuit a Grund, ami sport bárként igyekszik megállni a helyét Veszprémben. Az első tapasztalatok alapján jó úton haladnak.

Július elsejétől Horvátországban is segítik a magyar turistákat a magyar rendőrök.

Tíz százalékkal több e-matricát vettek idén nyáron, mint tavaly

Idén a heti autópálya matrica vásárlása öt százalékkal visszaesett, de a többi nőtt, az éves például 16 százalékkal.

Nyugalomra vágyik? Nézzen széncinege odut

Rengetegen követik Gombóc, a széncinege odujában zajló életet. 

Rekordot döntött az országban az áramfogyasztás Mikuláskor

A december 6.-i rekordnál az 1955 óta rendelkezésre álló adatok alapján ennél magasabb negyedórás átlag csúcsértékre még nem volt példa.

Bakony Média névjegykártya