Katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak szerdán Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém október 26 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A lakosságnak a gyakorlat napján semmilyen tennivalója nincs.

2019. október 30-án (szerda) Veszprém Megyei Jogú Város területén katasztrófavédelmi gyakorlatot tartunk. A település a veszélyes anyagokkal kapcsolatos súlyos balesetek elleni védekezésről szóló 219/2011. (X. 20.) Korm. rendelet alapján, úgynevezett sorolt üzem által veszélyeztetett.

A gyakorlat során riasztási és tájékoztatási, valamint a település Dózsa György Általános Iskolájában, valamint Napsugár Bölcsődéjében elzárkóztatási feladatok kerülnek begyakorlásra.

A gyakorlat időtartama alatt (várhatóan 9.00 – 11.00 óra között) a település egyes utcáin a lakossági riasztó rendszer hangos próbáját hallhatják, valamint megnövekedett tűzoltói, katasztrófavédelmi, rendőri és mentő gépjárművek forgalmára számíthatnak. A lakosságnak a gyakorlat napján semmilyen tennivalója nincs.

A gyakorlat napján okozott, a nyugalmat esetlegesen megzavaró zaj- és hanghatásokért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

 

Rauch József tű. alezredes sk.
Veszprémi Katasztrófavédelmi Kirendeltség
kirendeltségvezető

 

Ezt már olvasta!?

Szabadtéren kezdi el a bérletes előadások pótlását a Veszprémi Petőfi Színház

A színház előtti téren kezdi el az elmaradt bérletes előadások pótlását a Veszprémi Petőfi Színház - jelentették be az első Petőfi BérletEST alkalmával a Kossuth utcán.

Országos sztrájkra készülnek a Tescó dolgozók

A szakszervezet célja, hogy az áruházláncnál a legalacsonyabb béren foglalkoztatott munkavállaló fizetése is közelítse meg a bruttó 200 ezer forintot.

Közösen gyűjtik össze az eláírásokat

A háromigenes népszavazás a választás szabadságáról szól - hangoztatta Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteki veszprémi sajtótájékoztatóján.

Vasárnap kezdődik a házasság hete

Az ember alapvető igénye, hogy szeressék, és hogy elköteleződjön valaki mellett.

Több száz diákot megmozgattak

Szinte a város valamennyi általános iskolája képviseltette magát a 14. Deák futáson, pénteken. 

Bakony Média névjegykártya