Igazoltatták az autóst, ittas volt

Írta:  police.hu november 04 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen hat emberrel szemben intézkedtek a megye rendőrei ittas vezetés gyanúja miatt a hét utolsó napján.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, köztük három személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2019. november 3-án 0 óra 40 perckor Veszprémben, a Bem József utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőri intézkedés során a 24 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Ellene büntetőeljárást indítottak.

A fenti eseten túl további öt járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

Önkormányzati dolgozónak adta ki magát

A veszprémi rendőrök beazonosították és elfogták azt a 42 éves kaposvári férfit, aki csellel szerzett pénzt a sértettektől.

Az átlag 0,7 fokkal haladta meg az 1980-2010-es normálértéket.

Elvette az iskolás zsebpénzét

A veszprémi rendőrök néhány órán belül elfogták a zsarolót.

Javítják a leromlott állapotú útburkolatokat

Megkezdődnek az éves út- és járdafelújítások Veszprémben. Itt a lista, milyen szakaszokon kell emiatt forgalomkolátozásokra számítani.

Magánadománnyal egészítették ki a licitet

December elején indult az a jótékonysági árverés, amelynek eredményeként három veszprémi alapítvány összesen 700 ezer forinthoz juthat.

Bakony Média névjegykártya