Órákat, ékszereket, készpénzt vittek el

Írta:  police.hu november 13 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy 30 éves balatonalmádi férfi és 18 éves élettársa került a rendőrök látókörébe.

Egy veszprémi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. november 2-án kora délután, hogy a családi házába ismeretlen tettes betört, és onnan egymillió forintot meghaladó készpénzt, valamint ékszereket, márkás karórákat tulajdonított el.

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként egy 30 éves balatonalmádi férfi és 18 éves élettársa került a rendőrök látókörébe, akiket 2019. november 11-én, a reggeli órákban veszprémi tartózkodási helyükön elfogtak, majd előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgattak. A házkutatás során a nyomozók az ellopott órák egy részét megtalálták, és a gyanúsítottaktól lefoglalták.

A pár ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az elkövetőket a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság 2019. november 13-án letartóztatta.

 

Ezt már olvasta!?

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

A Samsung üzent a Note 7 tulajdonosoknak

Kérjük haladéktalanul kövesse az alábbi lépéseket az új készülék átvételéhez - közölte a cég a honlapján.

Bóbita, bóbita sportol

Ötödik alkalommal rendezte meg a Báthory iskola az óvodásoknak szóló sportversenyét.

Interaktív térképen a városi útakadályok

Az aktuális útfejlesztések, illetve úzlezárásokat bemutató térképpel segítik a városban közlekedők életét.

Ma van a cirkuszok éjszakája, amely a főváros mellett idén is több balatoni helyszínen várja változatos programokkal az érdeklődőket.

Bakony Média névjegykártya