Három órán belül kétszer fogták el az ittas sofőrt

Írta:  police.hu november 15 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Másodszor már vezetői engedélye sem volt a 48 éves férfinak.

A járőrök 2019. november 14-én délután állampolgári bejelentés alapján szűrték ki a forgalomból azt az autóvezetőt, aki feltűnően bizonytalanul közlekedett Veszprém felé a 82-es számú főúton. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott, ezért vezetői engedélyét elvették, őt pedig további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd szabadon bocsátották.

Ugyanezen a napon, alig három órával később arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Nagyvázsony külterületén a 77-es számú főúton egy autós árokba hajtott, zavart állapota miatt a segítségére siető személyek mentőt hívtak. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának helyszínre irányított járőrei megállapították, hogy a 48 éves veszprémi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel azt tőle kollégáik már bevonták. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda ismét pozitív eredményt mutatott. A jármű utasterének átvizsgálása során a járőrök a hátsó ülésen egy üres vodkásüveget találtak. Minderre figyelemmel az intézkedés alá vont személyt a veszprémi kórházba mintavétel céljából előállították.

A 48 éves férfi ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon, a vezetői engedély hiánya miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök.

 

Ezt már olvasta!?

Egész napos sebességellenőrzést tart a rendőrség

A lehetséges helyszínekre sok állampolgári javaslat érkezett.

Így álljunk neki új munkát keresni!

Azok számára, akik hosszú éveket, évtizedeket töltenek el egy munkahelyen, nem tudják, hogy hogyan is kezdjenek neki az álláskeresésnek.

Meggyanúsítottak egy férfit a Teréz körúti robbantással

Keszthelyen fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját szerdán - jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója.

Emojikkal magyarázza a netes jogsértéseket az NMHH

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság új kampányban népszerűsíti 2011 óta üzemeltetett jogsegélyszolgálatát, az Internet Hotline-t. 

Csökkent az üzemanyagok ára

A Mol 6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.

Bakony Média névjegykártya