Igazolást hamisított a diák

Írta:  police.hu november 19 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Magánokirat felhasználás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a fiatalt. 

Az eljárás adatai alapján 2019. szeptember 7-én a középiskolás tanuló hiányzását a háziorvosa igazolta. Ezt követően a fiatal hosszabb ideig nem ment iskolába. Mivel a hiányzását másképp nem tudta igazolni, és az iskola már fegyelmi eljárást helyezett kilátásba a mulasztott óraszámok miatt, az igazolásának dátumát 2019. november 12-re hamisította át.

A nyomozók a berhidai fiút hamis magánokirat felhasználás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezt már olvasta!?

Rendvédelmi napot tartottak - VIDEÓ

Bemutatók és színes programok várták a több száz érdeklődőt a Veszprémben megrendezett Rendvédelmi napon kedden.

Férőhelybővítés a börtönökben

Több mint háromszázzal bővült a férőhelyek száma a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben egy országos beruházássorozat keretében.

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van

Indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot.

Látványos nyitóceremóniával elkezdődött a II. Rátonyi Róbert Operettfesztivál

A négynapos esemény számos ingyenes programot is kínál, amelyen 0-tól 99 éves korig mindenki megtalálhatja a tartalmas kikapcsolódást.

Filmes délután Veszprémben

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg Veszprémben a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót, amelyen hazai és határon túli alkotók rövidfilmjeit láthatta a közönség.

Bakony Média névjegykártya