Ittasan vezetett, pedig a jogosítványát már elvették

Írta:  police.hu december 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fogdába szállították.

A járőrök 2019. december 6-án 20 óra 33 perckor Veszprémben, a Szél utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 24 éves szentkirályszabadjai lakost. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy a fiatal férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2020. április 8-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A sofőrt elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

Ezt már olvasta!?

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság Pintér Ferenc meteogyógyász szerint, amit az erős hőmérséklet-különbség és a megemelkedett UV-sugárzás tovább súlyosbíthat.

Kiosztották a Megyei Príma Díjakat

Idén a Vass- gyűjtemény alapítója Vass László, Szokolai László úszóedző, és a Gizella Női Kar vehették át a kitüntetést.

Gyorsabb, hatékonyabb tankerületek

Az állam, az önkormányzatok, a pedagógusok és a diákok közös ügye az oktatás.

Nem csak a vállalkozóknak segítenek

Veszprémben is megkezdte működését az európai uniós hitelek és támogatással kombinált hitelek közvetítésével foglalkozó MFB Pont.

Négy hét múlva második fordulót tartanak.

Bakony Média névjegykártya