Fellökte a biztonsági őrt a boltból menekülő férfi

Írta:  8200 Veszprém február 17 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Cs. Lajost a rendőrök a lakásán fogták el.

A 30 éves Cs. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. február 16-án a délutáni órákban egy veszprémi hipermarketből különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani. Az áruház biztonsági őre ezt észrevette, Cs. Lajost a kijáratnál megállította és felszólította az elrejtett termékek átadására. A tetten ért tolvaj a biztonsági őrt fellökve menekült el a helyszínről - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysá.

Cs. Lajost a rendőrök a lakásán fogták el, ahol megtalálták az üzletből eltulajdonított termékeket is. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányságon, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették.

Ezt már olvasta!?

A hiányszakmákra fókuszálnak

A pályaválasztás előtt álló diákoknak, szüleiknek nyújt segítséget a sikeres döntés meghozatalában a pályaválasztási kiállítás Veszprémben.

Az orosz katonai repülőgépek első köteléke elhagyta Szíriát a Moszkva által bejelentett részleges csapatkivonás keretében.

Agresszíven viselkedett a vasútállomáson

Egy 54 éves helyi férfit igazoltattak a rendőrök kedden a veszprémi vasútállomáson.

Példaértékű szakmai munka

A gyermekgyógyászat területén végzett példaértékű szakmai munkája elismeréseként Dr. Papp Béla István Perlaky-díjat vehetett át. 

Őrizetben a bűncselekmény-sorozat gyanúsítottja

Munkahelyi öltözőkben és oktatási intézményekben járt hívatlanul a 30 éves veszprémi T. J.

Na-Bed