Fellökte a biztonsági őrt a boltból menekülő férfi

Írta:  8200 Veszprém február 17 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Cs. Lajost a rendőrök a lakásán fogták el.

A 30 éves Cs. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. február 16-án a délutáni órákban egy veszprémi hipermarketből különböző árucikkeket kísérelt meg eltulajdonítani. Az áruház biztonsági őre ezt észrevette, Cs. Lajost a kijáratnál megállította és felszólította az elrejtett termékek átadására. A tetten ért tolvaj a biztonsági őrt fellökve menekült el a helyszínről - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysá.

Cs. Lajost a rendőrök a lakásán fogták el, ahol megtalálták az üzletből eltulajdonított termékeket is. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányságon, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették.

Ezt már olvasta!?

Erre ügyeljünk vásárlás közben!
A nagyáruházak és a kisebb üzletek egyaránt visszatérő színhelyei lehetnek a lopásoknak.
Sikerrel zárult jótékony akciók

A karitatív megmozdulások eredményeképp beteg gyermekeket, egészségügyi dolgozókat, valamint rászoruló családokat is sikerült támogatni a Fidelitas Veszprémi Csoportjának.

ÁNTSZ: kezdődik a parlagfűszezon

Augusztus elején országszerte megjelent a parlagfű virágpora a pollencsapdákban.

Hebling Ernő az év rendőre

Hebling Ernő a Bűnügyi Osztály Vagyon- és Gazdaságvédelmi Alosztályának vezetőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett a bűnügy szakterületén.

Módosul a buszok útvonala a belvárosi építkezés miatt

Forgalmirend-változás lép életbe Veszprém belvárosában a körforgalmi csomópont építése miatt. Ez jelentősen érinti a buszforgalmat is. 

Na-Bed