Rendőrkézen a mécsestolvaj

Írta:  police.hu december 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást egy 55 éves férfival szemben.

Egy Veszprém melletti községből érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. december 9-én arról, hogy ismeretlen tettes 2018-ban és 2019-ben visszatérően lopott mécseseket és virágot a helyi temetőben lévő sírokról. A legutolsó lopás a bejelentést megelőző nap történt, melynek elkövetőjéről már személyleírás is rendelkezésre állt. A település körzeti megbízottja a kapott információk alapján még aznap délután azonosította a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, egy helyi lakost, akit a település belterületén elfogott és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállított.

Az 55 éves hajmáskéri férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, melyet másnap a bűncselekmények helyszínén folytattak tovább, ahol megmutatta azokat a sírokat – huszonnyolcat –, melyekről az elmúlt hónapokban lopott. A gyanúsított lakcímén megtartott házkutatás során mécseseket és virágcsokrokat foglaltak le a rendőrök, melyek egy része a lakóházból, másik része pedig az épület mögött kialakított kisállat-temetőből került elő.

A férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Iszapömlés: Megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás Veszprémben

Ártatlannak vallotta magát a vörösiszapper elsőrendű vádlottja hétfőn a megismételt elsőfokú eljárás első tárgyalási napján tartott meghallgatásán.

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

Újrahangolják a menetrendet Veszprémben

Jelentősen módosul a veszprémi helyi járatos buszok vonalhálózata december közepétől.

Egy nap forróság

Csütörtökön 35°C várható, a hétvégén lehűlés érkezik. 

Busz és személyautó ütközött

Egy menetrendszerinti buszjárat és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán hajnalban Halimba és Szőc között.

Na-Bed