Rendőrkézen a mécsestolvaj

Írta:  police.hu december 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat nyomozást egy 55 éves férfival szemben.

Egy Veszprém melletti községből érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. december 9-én arról, hogy ismeretlen tettes 2018-ban és 2019-ben visszatérően lopott mécseseket és virágot a helyi temetőben lévő sírokról. A legutolsó lopás a bejelentést megelőző nap történt, melynek elkövetőjéről már személyleírás is rendelkezésre állt. A település körzeti megbízottja a kapott információk alapján még aznap délután azonosította a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, egy helyi lakost, akit a település belterületén elfogott és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállított.

Az 55 éves hajmáskéri férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, melyet másnap a bűncselekmények helyszínén folytattak tovább, ahol megmutatta azokat a sírokat – huszonnyolcat –, melyekről az elmúlt hónapokban lopott. A gyanúsított lakcímén megtartott házkutatás során mécseseket és virágcsokrokat foglaltak le a rendőrök, melyek egy része a lakóházból, másik része pedig az épület mögött kialakított kisállat-temetőből került elő.

A férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Bűnmegelőzési és drogprevenciós musical fiataloknak

A darab a valóságot mutatja be zene, tánc, valamint próza felhasználásával, melyet a drog használata fog egybe.

Megnyílik a veszprémi óvóhely a látogatók előtt

Az érdeklődők beléphetnek a színház, a könyvtár, valamint a helyi rádió máskor nem látogatható helyiségeibe is a hétvégi kulturális örökség napjain. 

Star Wars és Gyűrűk ura miniben

Több tíz éves magángyűjtemény adja a Kockanapok - Lego kiállítás alapját, ami hétfőig tekinthető meg Veszprémben.

Újabb fejlesztés történt a veszprémi állatkertben

Operatív központtal bővült a Veszprémi Állatkert, amiből a látogatók közvetlenül keveset láthatnak, a dolgozóknak azonban hatalmas segítséget jelent a jövőben. 

Visszaélt gazdasági erőfölényével.

Bakony Média névjegykártya