Rendőrkézen a snowboardtolvaj

Írta:  police.hu december 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Lopás miatt indult eljárás egy 39 éves bakonybéli férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai szerint 2019. december 8-án délelőtt értesítette a sértett a rendőrséget arról, hogy ismeretlen személy ellopta az eplényi sípálya parkolójában rövid időre őrizetlenül hagyott snowboarddeszkáját.

Az adatgyűjtés eredményeként egy 39 éves bakonybéli férfi került a rendőrség látókörébe. A feltételezett elkövetőt 2019. december 13-án várpalotai munkahelyén elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták az ellopott deszkát, melyet 2019. december 14-én visszaadtak jogos tulajdonosának.

A 39 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Elviszik a gyűjteményt

A 2021-ig szóló megállapodás ellenére bezár a László Károly gyűjtemény a Dubniczay Palotában. Most hétvégén lesz látogatható utoljára.

Falfirkák a lakótepelen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Meghosszabbították a hőségriasztást

Vasárnap éjfélig meghosszabbította az ország egész területére kiadott hőségriasztást az országos tisztifőorvos.

Az önkéntességnek ereje és küldetése van

Több tucat önkéntes gyűlt össze a veszprémi Alsóvárosi temetőben, hogy közösen szépítsék meg a területet a Halottak napja közeledtével.

Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel megkezdődnek az érettségi vizsgák.

Bakony Média névjegykártya