Üvegeket dobált a parkolóban várakozó autókra az idős férfi

A veszprémi rendőrök előállították a 81 éves helyi férfit és gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás adatai szerint 2019. december 13-án délelőtt bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Veszprémben egy társasház második emeletéről valaki üvegeket dobál ki az ingatlan mögötti üzlet parkolójába. A kiérkező járőrök az adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 81 éves férfit, és előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Az idős veszprémi lakos elmondta, hogy azért dobta a parkolóba a három befőttes és az egy italos üveget, mert zavarta az üzlethez érkező, szállítást végző járművek hangja.

A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

Ezt már olvasta!?

Éleslövészetek, katonai tevékenységek májusban

A Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ területein ismét több alkalommal zajlanak gyakorlatok. Esetenként 300 méter alacsonyan történnek az átrepülések.

Kiegészítő felszereléseket helyeztek el a rendőrségi autókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Csak minden második szülő beszél gyermekével a pénzügyekről egy felmérés szerint

A 14 év alattiak leggyakrabban 500-1000 forintból, az idősebbek 2000-5000 forintból gazdálkodhatnak havonta.

Vasárnap kezdődik a házasság hete

Az ember alapvető igénye, hogy szeressék, és hogy elköteleződjön valaki mellett.

Menetrend helyett egyenletesség

Több járművezető hiányzik, ezért a menetrendtől eltérő veszprémi helyi járatos közlekedésre hívta fel a figyelmet a V-Busz csütörtökön.

Bakony Média névjegykártya