Kábítószert is fogyasztott a tolvaj

Írta:  police.hu január 06 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Egy veszprémi üzletből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2020. január 5-én 10 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 29 éves csajági nő több terméket akart eltulajdonítani oly módon, hogy a ruházata alá rejtette azokat. Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a tetten ért személy kábítószert fogyasztott, és további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt – gyorsított bírósági eljárás céljából – a nőt szabálysértési őrizetbe vették, a kábítószer fogyasztás miatt pedig büntetőeljárás indult ellene.

 

Ezt már olvasta!?

Meggyanúsítottak egy férfit a Teréz körúti robbantással

Keszthelyen fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját szerdán - jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója.

Elismerés a Kabóca Bábszínház művészének

A veszprémi Kabóca Bábszínház nagy sikerrel szerepelt a Kodzsugukila, a boszorkány című előadással a szeptember 8-án megtartott budapesti Kolibri Fesztiválon.

Átlagosan heti 1100 forint zsebpénzt kapnak a kiskamaszok

A 10-14 éves gyereket nevelő szülők 86 százaléka ad az apró kiadások fedezésére zsebpénzt, amely átlagosan heti 1100 forint.

Nincs náluk gyorsabb

Veszprémi győzelemmel zárult az Országos Közlekedésbiztonsági Verseny.

Nem kizárt, hogy a támadást tömegrendezvényen hajtják végre, így például a szilveszteri utcabálon.

Bakony Média névjegykártya