Kábítószert is fogyasztott a tolvaj

Írta:  police.hu január 06 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására közúti közlekedési baleset.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Egy veszprémi üzletből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2020. január 5-én 10 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 29 éves csajági nő több terméket akart eltulajdonítani oly módon, hogy a ruházata alá rejtette azokat. Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a tetten ért személy kábítószert fogyasztott, és további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. A tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt – gyorsított bírósági eljárás céljából – a nőt szabálysértési őrizetbe vették, a kábítószer fogyasztás miatt pedig büntetőeljárás indult ellene.

 

Ezt már olvasta!?

Többletforrást kapott a Modern Városok Program Veszprémben

13 projekt – 130 milliárd forint értékű beruházás – gazdasági, kulturális, sport és közlekedési fejlesztéseket is jelent Veszprémben a Modern Városok Program.

Nyár végéig több mint ezer véradást szerveznek országszerte

Augusztus végéig több mint ezer véradást szervez országszerte a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

Őzgidának segítettek

Gondoskodtak az anyjától elszakadt kisvad biztonságba helyezéséről.

Ez a Magyarországon maradó, illetve Eurázsia északi térségeiből ide telelni érkező énekesmadarak számára nyújt segítséget a téli évszakokban.

A gördülékenyebb, komfortosabb helyi tömegközlekedés a cél

A helyi közösségi közlekedés a városi mobilitás egyik alapköve, amely minőségi megvalósítása és fenntartása valamennyi hazai város számára fontos és megoldandó kihívás.

Bakony Média névjegykártya