Kozmetikai cikkeket akart lopni

Írta:  police.hu január 18 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy veszprémi áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2020. január 16-án 19 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel.

A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet munkatársai elmondták, hogy a férfi több kozmetikai cikk csomagolását hasította fel a nála lévő kulccsal, majd a termékeket kivette az áruvédelmi eszközzel ellátott dobozokból, és a boltból fizetés nélkül akart távozni. Az áruház alkalmazottjai azonban visszatartották, és értesítették a rendőrséget.

A járőrök a 28 éves tótvázsonyi lakost elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezt már olvasta!?

Egyirányúsítják a Gulya-dombra vezető utat

A veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark jobb megközelítése érdekében 2020. június 22-től a Gulya-dombra vezető útat egyirányúsítják a Kiskőrösi utca felől az állatkert főbejárata irányába. 

Könnyebb sérüléssel megúszta

Az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

Elismerést kaptak az életmentő rendőrök

Egy idős férfi életét mentették meg a napokban Veszprémben.

Mozgalmas volt a hétvége a Veszprém megyei tűzoltóknak

Tűzesetek mellett műszaki mentéseket is végeztek szombaton és vasárnap is az egységek.

Ismét Veszprémbe érkezik a rangos kerékpárverseny

Idén ötödik alkalommal lesz magyarországi szakasza Veszprém és Pápa között a “Carpathian Couriers Race” elnevezésű, több fordulós országúti kerékpárversenynek. 

Bakony Média névjegykártya