Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett Veszprémben

Írta:  police.hu február 01 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 68 éves helyi lakosnak júniusig nem is szabadott volna volán mögé ülnie, mert korábban bevonták a vezetői engedélyét ittas vezetés miatt. 

A járőrök 2020. január 31-én 14 órakor Veszprémben, a Görgey utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 68 éves helyi lakost. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2020. június 24-ig eltiltotta a járművezetéstől, mert ittasan ült volán mögé. Ezt követően a sofőrt elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas vezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

A fenti eseten túl további négy járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt január utolsó napján. Velük szemben is büntetőeljárás indult.

 

Ezt már olvasta!?

A bejárati ajtón állt bosszút, mert nem engedték be

Garázdaság és rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 23 éves veszprémi nő ellen.

Bűnmegelőzés a veszprémi kollégiumban

A párkapcsolati erőszak és az internetes zaklatás megelőzése volt a célja a középiskolásoknak tartott prevenciós foglalkozásnak.

Belesétált a rendőrök kezébe

Körözött személyt igazoltattak a veszprémi rendőrök. 

Sok munkát adott az eső

A tűzoltók a reggeli óráktól kezdve 26-szor vonultak ki káresetekhez Veszprém megyében - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Hidegfront okoz szeles időt

Gyakran érkeznek frontok az előttünk álló héten. 

Bakony Média névjegykártya