Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett Veszprémben

Írta:  police.hu február 01 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 68 éves helyi lakosnak júniusig nem is szabadott volna volán mögé ülnie, mert korábban bevonták a vezetői engedélyét ittas vezetés miatt. 

A járőrök 2020. január 31-én 14 órakor Veszprémben, a Görgey utcában igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 68 éves helyi lakost. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2020. június 24-ig eltiltotta a járművezetéstől, mert ittasan ült volán mögé. Ezt követően a sofőrt elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas vezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

A fenti eseten túl további négy járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt január utolsó napján. Velük szemben is büntetőeljárás indult.

 

Ezt már olvasta!?

Biztonságosan az iskolába

A rendőrség iskolakezdési programján vehettek részt a dózsás elsősök kedden délelőtt.

Legyen élmény a tanulás!

Nem csak a fizikai valóságban kell, hogy épüljenek az iskolák, hanem a benne tanuló növendékeknek is kell, hogy szellemben, lélekben épüljenek.

Ki akarta rabolni a boltot

Egy 35 éves ukrán állampolgár késsel fenyegetőzve pénzt követelt egy veszprémi élelmiszerüzletből, a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Elismerések és jutalmak

Kerek születésnaposokat és elismerésben részesülőket köszöntöttek a veszprémi rendőrkapitányságon.

Minimum 15 ezer forintba kerül az iskolakezdés

A legtöbben már augusztus elején elkezdik a szükséges eszközök beszerzését .

Bakony Média névjegykártya