Se jogosítvány, se műszaki és még el is tiltották a vezetéstől

Írta:  police.hu február 08 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A várpalotai rendőrök őrizetbe vették az 50 éves sofőrt.

A járőrök 2020. február 7-én 17 óra 43 perckor Várpalota-Inota külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 50 éves férfit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel azt korábban bevonták tőle, és a vezetési jogosultsága visszaszerzéséhez szükséges utánképzésen nem vett részt. Ezenkívül a Várpalotai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetésért 2020. február 13-ig eltiltotta a járművezetéstől, továbbá az autónak érvényes műszaki engedélye sem volt.

A járőrök a férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. A műszaki vizsga hiánya miatt további szabálysértési eljárást is kezdeményeztek ellene a rendőrök.

Ezt már olvasta!?

Kivonták a forgalomból a Rossmann puffasztott kukorica ostyáját

A hivatal kéri, hogy aki vásárolt a termékből, ne fogyassza el.

Robbantással fenyegetőzött

Perceken belül elfogták a rendőrök. 

Ismét rajzpályázatot hirdet a VeszprémFest

A VeszprémFest az elmúlt évek sikerén felbuzdulva idén is rajzpályázatot hirdet a Veszprémben található általános- és középiskolák diákjai számára.

Kiváló minőségű a Balaton vize

A Balaton vizének hőmérséklete meghaladta a 25 Celsius-fokot a június végi kánikulában, miközben megőrizte kiváló minőségét.

Megemelte a dinnye árát a Lidl

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Dinnyetermelők Egyesülete is tiltakozott, amiért az áruházlánc alacsony áron kínálta a gyümölcsöt.

Bakony Média névjegykártya