Se jogosítvány, se műszaki és még el is tiltották a vezetéstől

Írta:  police.hu február 08 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A várpalotai rendőrök őrizetbe vették az 50 éves sofőrt.

A járőrök 2020. február 7-én 17 óra 43 perckor Várpalota-Inota külterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 50 éves férfit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel azt korábban bevonták tőle, és a vezetési jogosultsága visszaszerzéséhez szükséges utánképzésen nem vett részt. Ezenkívül a Várpalotai Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetésért 2020. február 13-ig eltiltotta a járművezetéstől, továbbá az autónak érvényes műszaki engedélye sem volt.

A járőrök a férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. A műszaki vizsga hiánya miatt további szabálysértési eljárást is kezdeményeztek ellene a rendőrök.

Ezt már olvasta!?

Nyílt nap a Petőfi Színházban

Játékos, zenés programok várják a színházkertbe látogatókat, de a színház kulisszái mögé is beleshetünk szombaton. 

Veszprémi célok: bajnoki cím, MK-győzelem, BL négyes döntő

A bajnoki cím visszaszerzése, a Magyar Kupa-győzelem és a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe kerülés az elvárás a szezonban a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatánál.

Kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek használatát

Hétfőtől háromnapos akció keretében kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek, illetve a bukósisak használatát a rendőrség - közölte a police.hu.

A védekezés új szakasza kezdődik mától

Mától vidéken szigorú menetrend szerint megkezdik a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítését, Budapesten és Pest megyében a fertőzöttek, illetve az elhunytak magas száma miatt még érvényben maradnak a korlátozások.

Katta ikrek születtek

Tündéri katta ikrek, más néven gyűrűsfarkú makik születtek az állatkertészek legnagyobb örömére május végén a Veszprémi Állatkertben.

Bakony Média névjegykártya