Rendszeresen rájárt a kasszára

Írta:  police.hu február 12 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sikkasztás miatt indult eljárás egy 21 éves enyingi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján a büfésként dolgozó férfi 2019 őszén három hónapon át úgy végezte munkáját veszprémi munkahelyén, hogy az általa eladott ételek egy részénél a vásárló által megfizetett összeget bár betette a kasszába, azonban a pénztárgépbe felvitt tranzakciót rögtön ezután törölte is. Később a gép adatai és a kasszában ténylegesen meglévő pénz különbözetét magához vette, hogy saját kiadásait fedezze belőle. A forgalomcsökkenés és a leltárhiány miatt indított belső vizsgálat feltárta a bűncselekményt. A sértett feljelentése alapján indult büntetőeljárásban a veszprémi nyomozók a büfést gyanúsítottként kihallgatták sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Ezt már olvasta!?

Durva balesetet rögzített a fedélzeti kamera a 8-ason

A Magyar Közút munkatársának élete centinken múlott. 

Az Európai Bizottság kötelezné a nagy fuvarozócégeket, hogy osszák meg elosztó központjaikat a kisebb szolgáltatókkal.

Bajban a magyar áruházak

Már az ellátást veszélyezteti a munkaerőhiány.

Bezárt egy kultikus veszprémi hamburgerező

Semmi flanc, csilivili teríték. Csak a színtiszta hamburger, esetleg hot-dog. Hiányozni fog ez a letisztultság a belváros kínálatából.  

Ködlámpa: az autósok többsége rosszul használja

Rossz látási útviszonyok esetén sem kell folyamatosan világítani vele.

Bakony Média névjegykártya