Rendszeresen rájárt a kasszára

Írta:  police.hu február 12 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sikkasztás miatt indult eljárás egy 21 éves enyingi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján a büfésként dolgozó férfi 2019 őszén három hónapon át úgy végezte munkáját veszprémi munkahelyén, hogy az általa eladott ételek egy részénél a vásárló által megfizetett összeget bár betette a kasszába, azonban a pénztárgépbe felvitt tranzakciót rögtön ezután törölte is. Később a gép adatai és a kasszában ténylegesen meglévő pénz különbözetét magához vette, hogy saját kiadásait fedezze belőle. A forgalomcsökkenés és a leltárhiány miatt indított belső vizsgálat feltárta a bűncselekményt. A sértett feljelentése alapján indult büntetőeljárásban a veszprémi nyomozók a büfést gyanúsítottként kihallgatták sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Ezt már olvasta!?

Egyre több magánember fordul a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ) etikai bizottságához panaszaival.

Visszatért a rendkívüli hideg Olaszország középső és déli részére.

Valamennyi vagyonnyilatkozata február 1-jétől nyilvános, és megtekinthető az Országgyűlés honlapján.

A január elsejei évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkező autósok csupán 6-7 százaléka döntött biztosítóváltás mellett.

700 milliós fejlesztés a kerámiánál

Új gyártócsarnokot, raktárépületet és gyártóberendezéseket adtak át a kerámiatermékeket gyártó veszprémi Bakony Csoportnál.

Bakony Média névjegykártya