Dobozos sörrel a kezében vezetett a sofőr

Írta:  police.hu március 14 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrség a napokban zárta le a vizsgálatot. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 64 éves nemesvámosi férfi ügyében folytatott vizsgálatot.

A Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízotti alosztályának munkatársai 2019. november 16-án éjfél előtt Nemesvámos belterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő gépkocsit, annak vezetőjét és utasát. A 64 éves sofőr az intézkedés megkezdésekor egy dobozos sört tartott a kezében, melyet átadott a mellette ülő utasának. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért őt a rendőrök további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

Ezt már olvasta!?

Tarolt a hazai mozikban A Viszkis

Vasárnap estig több mint 65 ezer ember ült be a kilencvenes évek hírhedt bankrablójának, a viszkis rablónak az életét felelevenítő akciófilmre.

Nyílt nap a Veszprémi Rendőrkapitányságon

A Rendőrség Napja alkalmából a Veszprémi Rendőrkapitányság nyílt napot rendez a kapitányság Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky út 2. szám alatti épületében 2017. április 26-án 8.00 órától 11.30 óráig.

Bemutatta új termékeit az Apple

Bár az új iPhoneSE kisebb méretű az iPhone6S-nél, technikailag gyakorlatilag ugyanazt nyújtja.

Lezuhant egy kis helikopter a Bakonyban

Ketten megsérültek a balesetben.

Elhunyt embert találtak egy porvai háztűznél

Elhunyt embert találtak a tűzoltók szombat délelőtt egy porvai háztűznél - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Bakony Média névjegykártya