Ittas vezetőt fogtak Veszprémben

Írta:  police.hu április 23 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei a megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe, négy főt fogott el. Tizenkét embert állítottak elő, köztük nyolc személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendőrök Veszprém belvárosában igazoltattak egy autóval közlekedő helyi lakost 2020. április 22-én 21 óra 30 perckor. A rendőri intézkedés során a 40 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult, ezért a sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a rendőrkapitányságra. Ellene büntetőeljárást indítottak.

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletben szereplő korlátozó intézkedések megszegése miatt 2020. március 28. 0 óra és 2020. április 23. 24 óra közötti időszakban Veszprém megyében a rendőrök összesen 67 alkalommal éltek a figyelmeztetés lehetőségével, 264 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 231 szabálysértési feljelentést tettek.

Ezt már olvasta!?

Élvezik a nyarat az afrikai pingvinek

A nyári forróság nem kíméli a Veszprémi Állatkert lakóit sem, de a pingvinek köszönik szépen, jól vannak. 

A csütörtöki hőségben a szokásosnál mintegy tíz-húsz százalékkal többször riasztották a mentőket az országban.

Így lesz még színesebb a város

Kuka festésre invitál Veszprém közüzemi szolgáltatója.

Különleges koprodukcióban készül az Isten pénze

Egyedülálló vállalkozásként a Veszprémi Petőfi Színház és a Székesfehérvári Vörösmarty Színház koprodukcióban mutatja be a népszerű musicalt.

Drágul a benzin, olcsóbb lesz a gázolaj

A Mol bruttó 5 forinttal emeli szerdán a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanakkor bruttó 2 forinttal csökkenti - értesült az MTI piaci forrásokból.

Bakony Média névjegykártya