Nem az első eset volt, hogy jogosítvány nélkül vezetett, őrizetbe vették

Írta:  112 május 19 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették az 59 éves helyi lakost.

A járőrök 2020. május 18-án az esti órákban Veszprém belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy az 59 éves helyi lakos egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a Veszprémi Rendőrkapitányság egy korábbi engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt 2020. szeptember 8-áig eltiltotta a járművezetéstől.

A járőrök a sofőrt ezt követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették. Ellene a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

 

Ezt már olvasta!?

Így utazhatunk az ünnepek alatt Veszprémben

December 24-én 16.00 óráig közlekednek a helyi járatok menetrend szerint.

Áprilisban 9,0 százalékkal nőttek a keresetek

 A nettó átlagkereset a kedvezmények nélkül 246 800 forint.

Viharos széllel érkezik a lehűlés

Délelőtt érkezik a hidegfront intenzív eső, záporeső kíséretében. Megerősödik az északnyugati szél, amit viharos széllökések is kísérhetnek.

Pofozkodás egy veszprémi lottózóban

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 40 éves veszprémi férfi ellen, a nyomozó hatóság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Segítség a sebészetnek

Egymillió forint értékű optikai eszközt adományozott a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány a kórház sebészeti osztályának. 

Bakony Média névjegykártya