A rendőrök fékezték meg a garázdákat

Írta:  police.hu június 09 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 32 éves tiszavasvári és egy 27 éves veszprémi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 8-án a kora esti órákban arról, hogy egy veszprémi buszmegálló falát két személy ütlegeli, valamint az ott elhelyezett kukát rugdossa.

A kiérkező járőrök az elkövetőket a helyszínen elfogták.

A rendőrök megállapították azt is, hogy a fiatalok a buszmegálló mellett elhelyezett virágtartó edényekbe ültetett dísznövényeket is kitépték, és azokat a helyszínen szétszórták.

A 32 éves tiszavasvári és a 27 éves veszprémi férfit a rendőrök előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

Ezt már olvasta!?

Közös kincsként kell óvnunk ezt a barátságot

Az “Újra szárnyal a fehér sas!” Küzdelem az önálló Lengyelországért (1795-1918) című kiállítás megnyitójával hivatalosan is elkezdődött a Magyar-Lengyel Barátság Hete programsorozat Veszprémben.

Elektromos kerékpárt lopott

Egy belvárosi iskola udvaráról vitte el a gyanúsított a kétkerekűt.

Legalább 30 ezer forintba kerül az iskolakezdés a családoknak egy kutatás szerint

Egyetem előtt körülbelül 65 ezer forintot költenek a szülők gyermekenként a tanév elején.

Szombaton lesz a középiskolába jelentkezők központi írásbeli vizsgája

A vizsgát 431 intézményben, 542 helyszínen lehet megírni.

Az ünnepi hétvégén is első a biztonság

A tűzoltók nemcsak a rendezvények előzetes tervét, hanem a pirotechnikai eszközök biztonságos telepítését, a biztonsági távolság betartását és a menekülési útvonalakat is ellenőrzik.

Bakony Média névjegykártya