Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Veszprémben

Írta:  police.hu június 16 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy öt fős társaság szólalkozott össze a veszprémi autóbusz-pályaudvaron. 

A veszprémi rendőrök még a helyszínen elfogták a fahusánggal és zártszelvénnyel egymásra támadó halimbai lakosokat.

A megyeszékhelyi kapitányság járőrei a buszpályaudvaron tartottak ellenőrzést 2020. június 15-én este, amikor hangoskodásra lettek figyelmesek. A vásárcsarnok parkolójában egy öt főből álló társaság nézeteltérésbe keveredett egymással, lökdösődtek, kiabáltak, akik közül ketten különféle ütlegelésre alkalmas fa- és fémtárggyal felfegyverkezve támadólag léptek fel egymással szemben. Cselekményüknek a rendőrök beavatkozása vetett véget. A rendőri intézkedés során három főt a helyszínen elfogtak és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállítottak, akik közül egy 23 éves férfit és egy 33 éves nőt gyanúsítottként kihallgattak. A rendelkezésre álló adatok szerint előbbi a nála lévő fahusánggal, utóbbi pedig a helyszínen éppen szerelés alatt álló piaci sátrak vázát képező egyik zártszelvényt magához véve ütötte meg a másikat. Az előállított harmadik személyt tanúként hallgatták ki a nyomozók.

Az ügyben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Még három hónapig fizethetünk a régi 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel

2017. augusztus 1-től már csak a megújított barna 2000 és sárga 5000 forintos bankjegyekkel lehet fizetni a vásárlások során.

Ittasan vezette a segédmotort

Bíróság elé állítási javaslattal zárták le a nyomozást a veszprémi rendőrök.

Emelkedik az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 5-5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

A lépcsőházak varázsa

Ki mondta, hogy egy lépcsőház csak sötét és nyomasztó lehet? Alovits Bálint gyűjteménye fővárosi Art Deco és Bauhaus stílusú csigalépcsőkről. Lenyűgöző!

Advent idején is ügyelnek a biztonságra

A Veszprém megyei rendőrök a társszervek közreműködésével ügyelnek az adventi időszak biztonságára.

Bakony Média névjegykártya