Halmozta a szabályszegéseket a nő

Írta:  police.hu július 09 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 10 utas a platón már csak hab volt a tortán. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei a 8-as számú főúton, Márkó külterületén vontak ellenőrzés alá egy Veszprém felől Városlőd irányába közlekedő Fiat Ducato tehergépkocsit 2020. július 6-án este, és igazoltatták annak vezetőjét. A pápai sofőr ugyan rendelkezett vezetői engedéllyel, azonban azt nem tartotta magánál, ahogy a személyi igazolványát és a jármű forgalmi engedélyét sem. Az intézkedő rendőrök a gépjármű-nyilvántartás adataiból megállapították, hogy a kocsi műszaki érvényessége még 2019. november 23-án lejárt, illetve az autó nem rendelkezett érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással sem.

Ezt követően a járőrök ellenőrizték a furgon rakományát is. A vezetőfülkében utazó három személyen kívül a jármű zárt rakterében további 10 utas tartózkodott, akik a raktérpadlón ültek, a sofőr ezzel megszegte a személyszállításra vonatkozó szabályokat is.
A feltárt közlekedési szabálysértések miatt a rendőrök szabálysértési feljelentéssel éltek a 38 éves pápai nővel szemben, a gépjárművel sem a sofőr, sem az utasok nem közlekedhettek tovább.
 

Ezt már olvasta!?

Csökken az üzemanyagok ára

A benzinesek és a diselesek is jól járnak.

Nem lesz majális Veszprémben

Bármennyire is kutattunk olvasóink kérésére, nem találtunk hivatalos, május 1. alkalmából szervezett programot hétfőre a megyeszékhelyen.

Új óvoda épült Rátóton

Porga Gyula az átadó alkalmával azt hangsúlyozta, egy éve helyezték el az új épület alapkövét, ami a jövő vetet erős hitünket szimbolizálja. - Jó látni, hogy évről évre nő a gyermekek létszáma - tette hozzá.

Színházat a hősöknek!

A kezdeményezés célja, a rendkívüli veszélyhelyzetben erőfeletti munkát ellátó egészségügyi- és szociális szférában dolgozók felhőtlen kikapcsolódása a veszélyhelyzet elmúltával.

Másodszor nyerték meg a magyar légimentők a 20. alkalommal megrendezett Rallye Rejviz mentőversenyt Csehországban.

Bakony Média névjegykártya