Rendőrök várták az óvodást

Írta:  police.hu július 16 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része a hatéves Benettnek, akit rendőrök vártak az óvoda előtt.

A gyermek édesanyja a Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársaihoz fordult, és elmondta a kis ünnepelt leghőbb vágyát, hogy egy rendőrautóval utazhasson. Benettet 2020. július 13-án a délutáni ébredés után a Balatonalmádi Rendőrkapitányság állományából két egyenruhás rendőr és egy rendőrautó várta az óvoda előtt, örömmel váltották valóra a kisfiú különleges kívánságát. A rendőrök az ajándékról sem feledkeztek meg a jeles napon, és ajándékcsomaggal kedveskedtek az apróságnak, aki ezt követően rendőrautóval utazhatott otthonába.

Benett a megérkezést követően boldogan, ragyogó arccal köszönte meg az életre szóló élményt és hozzátette, hogy ez volt a legjobb napja.

 

Ezt már olvasta!?

Brüsszelt meg kell állítani, mert "holdkóros bevándorláspolitikájával" szembe megy a nemzeti szuverenitással, az emberek akaratával.

A szerda reggeli baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A fesztiválhelyszínek sokkal biztonságosabbak, mint a szórakozóhelyek

Egy fesztiválon folyamatos a biztonság, hiszen egészségügyiek, biztonságiak nyújtanak azonnali segítséget - hangoztatta Zacher Gábor toxikológus.

Emelkedik a benzin ára pénteken

A Mol emeli 2 forinttal a benzin nagykereskedelmi árát pénteken, a gázolajé nem változik - értesült az MTI szerdán piaci forrásból.

Elrendelte a hőségriasztást az országos tisztifőorvos

Hőségriasztást rendelt el kedd déltől az országos tisztifőorvos - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-t.

Bakony Média névjegykártya