Az erdőben találták meg az eltűnt idős asszonyt

Írta:  police.hu július 21 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A kutatásban összesen 40 személy vett részt.

A rendőrségre 2020. július 19-én este érkezett bejelentés arról, hogy egy 79 éves nő eltűnt balatonfűzfői otthonából. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányító Központja, valamint a Balatonalmádi Rendőrkapitányság azonnal megszervezte a kutatást. A balatonalmádi és a veszprémi rendőrök mellett mentőszervezetek tagjai, polgárőrök, mentő- és nyomkövető kutyák kezdték meg a keresést. A kutatásban összesen 40 személy vett részt.

Az idős asszonyt végül másnap délután Balatonfűzfő külterületén, a 72-es számú főút melletti erdőben épségben találta meg a Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége tagszervezetének önkéntese, Kulcsár József és Lendon nevű kutyája. A rendőrök ezután értesítették a mentőszolgálat munkatársait, majd az idős asszonyt további ellátásra kórházba szállították.

Ezt már olvasta!?

Egy nap forróság

Csütörtökön 35°C várható, a hétvégén lehűlés érkezik. 

Ittasan okozott balesetet Veszprémben

A vizes úton megcsúszott, elveszítette uralmát járműve felett.

Kiemelten fontos a láthatóság az utakon

A rendőrök a láthatóság fontosságára és a biztonságos közlekedésre hívták fel a figyelmet az országos közlekedésbiztonsági kampány keretében.

Mondja el véleményét a városról!

A veszprémi fejlesztésekről, beruházásokról tartanak társadalmi konzultációt. A kérdőívekkel hétfőtől találkozhatunk a postaládákban.

Kitettek magukért az éttermek

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) tagjai látogattak Veszprémbe, hogy elkészítsék legjobb ételüket a Szentháromság téren vasárnap. Sikerült!

Bakony Média névjegykártya