Bántalmazással zárták az elszámolási vitát

Írta:  police.hu augusztus 04 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 45 éves sólyi férfi és 43 éves házastársa ellen büntetőeljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Az eljárás adatai alapján egy 45 éves sólyi lakos megjelent egy hajmáskéri ingatlannál 2020. augusztus 2-án reggel, és egy korábbi elszámolási vitájuk miatt az ott tartózkodó ismerősét felelősségre vonta, majd a felesége által vezetett gépkocsi hátsó ülésére tuszkolta.

Ezt követően Gyulafirátótig autóztak, onnan visszafordultak, és egy mellékútra letértek. Ott a férfi kirángatta a sértettet a járműből, bántalmazta, majd a házaspár elhajtott az autóval, miután a sértett félelmében ígéretet tett a tartozás megadására.

A bejelentést követően a veszprémi rendőrök a házaspárt rövid időn belül a sólyi lakásukon elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellenük személyi szabadság megsértése, továbbá önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Rablás miatt keresik ezt a férfit

Egy várpalotai dohányboltba ment be július 28-án, majd az eladót a készpénz átadására kényszerítette és távozott a helyszínről.

Nézők nélkül nincs színház

A néző a szervezésen, az értékesítésen keresztül találkozik először a színházzal, ezért különösen fontos, hogy pozitív benyomást keltsen – többek között erről is szó volt a Petőfi Szalon legutóbbi beszélgetésén.

2015 is bekerült a legmelegebb évek közé

Az előzetes adatok szerint összességében az elmúlt év időjárása is erősíti a melegedés tendenciáját.

Támadott a csendes gyilkos

A családi házban nem volt szén-monoxid-érzékelő berendezés.

Európa jövője a tét

Ezt a közelgő európai parlamenti választások kapcsán jelentette ki dr. Navracsics Tibor.

Bakony Média névjegykártya