Dicséret és jutalom a rendőröknek

Írta:  police.hu augusztus 07 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített négy rendőrt az embercsempészek és az illegális migránsok elfogásában végzett munkájukért.

Mint arról beszámoltunk, a Veszprém megyei rendőrök 2020. augusztus 6-án a megyeszékhely határában és Devecser közelében fogtak el két ukrán férfit, akik illegális migránsokat szállítottak Ausztria felé. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 0 óra 48 perckor a város határában, míg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai nem sokkal később, 2 óra körül a 8-as számú főúton állították meg az Opel és a Mazda típusú, lengyel rendszámú autókat. Mindkét gépkocsiban az ukrán sofőrökön kívül nyolc-nyolc, magukat afgán állampolgárnak valló férfi utazott. A tizenhat utas illegálisan jutott Magyarország területére.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. augusztus 7-én az elfogásban végzett munkájukért dicséretben és jutalomban részesítette a Veszprémi Rendőrkapitányság két munkatársát, Pátrovics Milán rendőr főtörzsőrmestert, körzeti megbízottat és Nagy Dániel rendőr őrmestert, járőrt, valamint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály állományába tartozó Csaba Ákos címzetes rendőr főtörzsőrmestert és Baráth András rendőr törzsőrmestert, járőrvezetőket.

Ezt már olvasta!?

Megszűnt a veszélyhelyzet, eltörölték a vásárlási idősávot

Hatályba lépett a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló kormány rendelet éjfélkor. Ezzel egyidőben a kormány járványügyi készültséget vezetett be.

Hamarosan érkezhetnek a betegek az onkológiára

Napokon belül megkezdődhetnek a kezelések a veszprémi onkológiai centrumban.

Teljes útlezárás a 82-es számú főúton

Egy kigyulladt személygépkocsi műszaki mentése miatt korlátozzák a forgalmat Zirc külterületén pénteken a déli órákban.

Decemberre halasztották a férfi kézilabda BL négyes döntőt

Decemberre halasztotta a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét az Európai Kézilabda Szövetség (EHF).

A katonai hivatást népszerűsítik

Veszprémet is érinti a Magyar Honvédség “Toborzó országfutás 2016” elnevezésű rendezvénye, amely többek között a katonai hivatást kívánja népszerűsíteni.

Bakony Média névjegykártya