Egy ittas sofőr az elmúlt 24 órában

Írta:  police.hu augusztus 19 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémben akadt a rendőrség kezére az idős férfi.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc embert állított elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. augusztus 18-án 18 óra 15 perckor Veszprémben igazoltattak egy személyautóval közlekedő helyi lakost. A rendőri intézkedés során a 64 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értékkel zárult. A sofőrt további mintavétel céljából a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást indítottak.

Ezt már olvasta!?

Diplomaátadó a Gazdaságtudományi Karon

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara a napokban rendezte dDiplomaátadó ünnepségét Veszprémben, az egyetem aulájában.

Vasárnap ellepik a futók Veszprémet

Több ezer futót, kocogni vágyót, érdeklődőt vár a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a vasárnapi programra, az Euronics-Rotary Futónapra.

Eltűnt Ferenczi József

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri egy 81 éves férfi eltűnése ügyében.

A gyalogosok védelmére hívja fel a figyelmet a rendőrség

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett baleset-megelőzési kampány Veszprém megyében is elkezdődött.

Bakony Média névjegykártya