Ittas vezetőket szűrtek ki

Írta:  police.hu augusztus 25 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Mozgalmas volt az elmúlt 24 óra a megyében. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt fogott el és öt személyt állított elő, közülük négy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. augusztus 24-én éjszaka Veszprémben állítottak meg egy autót, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a 38 éves papkeszi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A járőrök a férfit ezután további mintavétel céljából előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A Veszprém megyei rendőrök a fenti eseten túl további három személy esetében intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt, valamennyiükre közigazgatási bírságot szabtak ki a mért értéknek megfelelően.

Ezt már olvasta!?

Hosszú távú, változatos munkát kínálnak

A Pepperl+Fuchs cégcsoportnál a kezdő termelési kolléga és a tapasztalt idegennyelv-tudással rendelkező szakember egyaránt megtalálja a számítását.

Tavaszi zöldhulladékgyűjtés

Napokon belül elkezdődik a zöldhulladékgyűjtés Veszprémben.

Körültekintően vásároljon tűzifát

Érdemes megfogadni a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait, hogy ne váljon csalás áldozatává.

Év végéig minden munkavállalónak ki kell adni az idei szabadságát

Számos cég küzd jelentős elmaradásokkal a szabadságok kiadásánál.

2015-ben összesen 10,3 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Bakony Média névjegykártya