Egy halálos baleset történt a megyében

Írta:  police.hu szeptember 07 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrök az elmúlt héten 1 halálos kimenetelű, 15 személyi sérüléses, illetve 33 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek, és 11 ittas sofőrt állítottak elő.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2020. augusztus 31-én 0 órától 2020. szeptember 6-án 24 óráig összesen 49 közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 16 végződött személyi sérüléssel, közülük 1 halálos kimenetelű lett. Súlyos sérüléses baleset 3, könnyű sérüléssel végződő közlekedési baleset 12 történt. A súlyos sérüléses balesetek részesei vagy okozói 6 esetben egy nyomon közlekedő járművek vezetői voltak. A fenti időszakban 33 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

A Veszprém megyei rendőrök összesen 11 olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akiknél felmerült az ittasság gyanúja. Közülük egy autóval közlekedő sofőr balesetet is okozott, egy közúti jelzőtáblát döntött ki járművével.

Ezt már olvasta!?

Csőtörés az onkológiai centrum alagsorában

A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Onkológiai Centrum alagsorában csütörtökön, a hajnali órákban csőtörés történt.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Folyamatosan dolgoztak a hétvégén a tűzoltók

Nádas, bozótos, étterem és melléképületek égtek Veszprém megyében a hétvégén.

A balatoni vállalkozásokat ellenőrzi a NAV

Július közepén egy hét alatt majdnem háromezer vizsgálatot végeztek a revizorok, és minden negyedik vállalkozásnál találtak valamilyen szabálytalanságot.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bakony Média névjegykártya