Fogda lett az esti séta vége

Írta:  police.hu szeptember 15 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Körözés alatt állt az a 26 éves férfi, akit a Jutasi úton igazoltattak Veszprémben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány két embert vett őrizetbe, kilenc személyt fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Tizenkét főt állítottak elő, köztük hat embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök Veszprémben, a Jutasi úton igazoltattak egy 26 éves helyi lakost 2020. szeptember 14-én 18 óra 45 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Veszprémi Járásbíróság a férfi körözését rendelte el lopás miatt, ezért a járőrök előállították, őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezt már olvasta!?

Megújul a rendelőintézet Kádártán

Ideiglenesen kizárólag Veszprémben látják el a betegeket.

Az enyhe tél kedvezett a kullancsok elszaporodásának

Az enyhe tél kedvezett a kullancsok elszaporodásának - mondta Kapiller Zoltán István, a Magyar Kullancsszövetség elnöke kedden az M1 aktuális csatornán.

Negyven métert csúszott a domboldalon

A gyermeket a tűzoltók hozták fel az Eplény közeli völgyből, hogy a mentők ellássák. 

Tél a Bakonyban

Az MTI fotósa, Máthé Zoltán a téli Bakonyban sétálgatott fényképezőgépével.

A kifogásolt termék egyszeri, vagy rövid időszakon keresztül történő fogyasztásától egészségártalom nem valószínűsíthető.

Bakony Média névjegykártya