Kulccsal jutott be az idegen lakásba

Írta:  police.hu szeptember 18 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Otthonából állították elő a tetten ért tolvajt a veszprémi rendőrök.

Bejelentés érkezett a rendőrségre egy veszprémi lakóházból 2020. szeptember 17-én kora délután, hogy annak egyik lakását a tulajdonos távollétében kinyitották, azonban erre felfigyelt a sértett egyik hozzátartozója, aki a bent tartózkodó, és kutatást végző férfit megzavarta, így az távozott.

A helyszínre irányított járőrök megállapították, hogy az elkövető kulccsal nyitotta ki a bejárati ajtót, melyet a lakás közelében talált. A tolvajt tetten érő hozzátartozó meg tudta nevezni az elkövetőt, aki ugyanannak a háznak az egyik lakója volt.

A 38 éves férfit otthonában elfogták a járőrök, majd a megyeszékhelyi rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A rendőrség felhívja az ingatlan-tulajdonosok és bérlők figyelmét, hogy lakáskulcsot ne őrizzenek idegenek által is hozzáférhető helyen, mert ezeket a rejtekhelyeket a tolvajok is ismerik.

Ezt már olvasta!?

Deák Kristóf alkotása kapta a legjobb rövidfilmnek járó díjat

A 89. Oscar-gálán hirdették ki a lenyűgöző sikert.

Indul a viharjelzés az ország nagy tavain

Április elsején elindul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon.

Rendvédelmi napot tartottak - VIDEÓ

Bemutatók és színes programok várták a több száz érdeklődőt a Veszprémben megrendezett Rendvédelmi napon kedden.

Itt a lista, ezeken a területeken ellenőriz a NAV a következő napokban megyénkben

A számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak szabályos foglalkoztatását, az online pénztárgéppel kapcsolatos kötelezettségeket és az áruk eredetét vizsgálják.

Last minute helyett előfoglalás

Tíz éves születésnapját ünnepli a veszprémi Exclusive Tours utazási iroda pénteken. Délután értékes ajándékokért lehet játszani a helyszínen.

Bakony Média névjegykártya