Frontálisan ütközött két kerékpáros Veszprémben Kép: police.hu

Frontálisan ütközött két kerékpáros Veszprémben

Írta:  police.hu szeptember 25 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

 

Az egyik kerékpáros súlyos sérüléseket szerzett.

A Veszprémi Rendőrkapitányságon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás egy 38 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi 2020. május 29-én, kora reggel kerékpárral közlekedett Veszprémben, a 82-es számú főútvonal alatt áthaladó kerékpárúton. Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, és összeütközött egy szemből érkező kerékpárossal, aki a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezt már olvasta!?

A karbantartás az e-matrica értékesítési rendszerre nem terjed ki.

Halálos baleset történt Veszprémben

Két autó és egy autóbusz ütközött szerda délután Veszprémben, a balesetben egy 77 éves férfi meghalt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Vidám ének hangja szállt a tűzoltó laktanyákban

Az idei évben is több száz tűzoltó csemete arcára csalt mosolyt a Mikulás.

Egyre népszerűbb az iskolákban a pénzügyi nevelés

A tankönyvrendelések adatai alapján egyre több iskola érdeklődik a pénzügyi neveléshez kapcsolódó tankönyvek iránt - közölte a Magyar Nemzeti Bank hétfőn az MTI-vel.

Sokan nem használják a biztonsági övet

Az európai szintű fokozott ellenőrzét tartottak a rendőrök az elmúlt napokban, ezalatt célzottan ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát.

Bakony Média névjegykártya