Cseh Alexandra Cseh Alexandra police.hu

Eltűnt egy fiatal veszprémi lány

Írta:  police.hu október 13 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 14 éves lány eltűnése kapcsán.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010/157/935/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Cseh Alexandra eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyermek 2020. október 9-én veszprémi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Cseh Alexandra körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, szőkésbarna hajú, mely válláig ér. Eltűnésekor vélhetően fekete színű fűzős félcipőt, kék farmernadrágot, ismeretlen felsőt, feltűnő narancssárga kapucnis mellényt viselt, továbbá vállra akasztható rózsaszín-fekete iskolatáska volt nála.

Különös ismertetőjegye, hogy az orra alatt vízszintes vágásnyom található.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Cseh Alexandrát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen (8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2.), vagy akár névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezt már olvasta!?

Jó kilátások téli időben

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége – erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Néhány gondolat a szabályos kerékpáros közlekedésről

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsai a biztonságos közlekedés érdekében.

Valami volt a levegőben

Három baleset is történt megyénk útjaink a hét első napján. Kettő a veszprémi elkerülőn.

Többek között Robbie Williams, Depeche Mode, Bruno Mars is érkezik

Ezeket a hazai koncerteket várhatjuk a legjobban 2017-ben. Minden műfajban érkeznek kiválóságok. 

Orvvadászokat fogtak Gyulafirátót közelében

A veszprémi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a magyar és szlovák állampolgárt, akiket egy gímszarvas borjú kilövését követően értek tetten.

Bakony Média névjegykártya