Halálos kimenetelű baleset Városlődnél

Írta:  police.hu október 16 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Közlekedési baleset történt 2020. október 16-án, 10 óra 57 perckor a 8-as számú főút 75. kilométerszelvényében, Városlőd határában. Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze, melynek következtében egy személy a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség. 


Fotó:police.hu

Egy személygépkocsi Ajka felől haladt Veszprém irányába, majd megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és összeütközött a szemből érkező kamionnal. A balesetben az autó 47 éves sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Városlőd belterülete felé terelik.

Ezt már olvasta!?

Minőséggel figyeljünk egymásra

A Dózsaváros óvodásai, iskolásai, valamin civil szervezetek tagjai rendeztek meghitt programot karácsony közeledtével a városrészen élőknek.

Változásra van szükség a bérek területén

Veszprémben is megkezdődött a Jobbik béruniós aláírásgyűjtése.

Fricska kiárusítás jótékony célra

Minden szék, asztal, lámpa, fotel, váza, puff árcímkét kap aranyvasárnap, a bevételt a kórház koraszülött osztályának ajánlják fel.

Csoportos garázdaság a váróteremben

A veszprémi rendőrök négy személyt állítottak elő a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Új élmények, új terek, Balatonkenese életre kel

 

Harmadik alkalommal várja látogatóit a Balaton Fesztivál 2019. június 27. és 30. között tematikus zenei koncertekkel és új családi élményekkel. 

Bakony Média névjegykártya