Falun belül is tilos az ittas vezetés

Írta:  police.hu október 20 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Jogosítvány nélkül majdnem mindegy.

A járőrök 2020. október 19-én, kora este Nemesvámoson igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 52 éves helyi lakost. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett.

A rendőrök továbbá megállapították azt is, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik, mivel a Veszprémi Járásbíróság 2022. január 20-ig eltiltotta őt a járművezetéstől.

Ezt követően a sofőrt előállították, majd járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Három személyt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

 

Ezt már olvasta!?

Szakképzési tanévzáró

Minél előbb eredményeket kell felmutatni a szakképzés területén, mert a szakemberhiány már most is problémát okoz az országban.

Káresemények sora a veszprémi vasútállomás környékén

Komplex együttműködési gyakorlat tartott a katasztrófavédelem.

Nőtt a Balatoni Hajózási Zrt. utasforgalma

Az idén eddig 35 ezerrel több utas vette igénybe a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) különböző személyhajózási szolgáltatásait.

Árokba csúszott egy autó Nemesvámosnál

Egy ember megsérült a balesetben.

Rendőrség, kicsit másképp

Nyílt napot tartottak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon a megyei középiskolák végzős tanulói számára.

Bakony Média névjegykártya