Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Írta:  police.hu október 27 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A balatonalmádi rendőrök cserbenhagyás miatt indítottak eljárást egy Balatonakarattya külterületén történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 19080/475/2020. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai szerint 2020. október 20-án 9 óra 45 perc körül Balatonakarattya külterületén, az M7 autópálya Budapest felőli lehajtója, és a 71-es számú főút kereszteződésében közlekedési baleset történt. Egy fehér ponyvás tehergépkocsi Lepsény felől közlekedett a 71-es számú főúton Balatonakarattya irányába, melynek az M7 autópályáról lehajtó Citroen C3 típusú személygépkocsi nem adta meg az elsőbbséget, és a teherautó oldalának ütközött. A személygépkocsi az ütközés következtében az úttest jobb oldalán lévő árokba csapódott. A tehergépkocsi vezetője az ütközést követően nem állt meg, onnan segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Balatonakarattya irányába.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

A szemtanú jelentkezhet a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon személyesen (Balatonalmádi, Hadak útja 4-6.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot a 4518-as melléket kérve, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.  

Ezt már olvasta!?

Az óraátállítás a környezet védelmét is támogatja

Évente országosan egy közepes méretű város éves fogyasztása spórolható meg az óraátállítással.

Az orosz katonai repülőgépek első köteléke elhagyta Szíriát a Moszkva által bejelentett részleges csapatkivonás keretében.

Csalók élnek vissza a Tesco nevével

Csalók élnek vissza a Tesco nevével, ismeretlenek hamis nyereményjátékot hirdetve próbálnak adatokat megszerezni a vásárlóktól - tájékoztatta az áruházlánc kedden az MTI-t.

A kulisszák mögött jártak a Petőfi Színház vendégei

Többek között a hangstúdióban is megnézték a látogatók, ahol egy dalrészletet is elénekelhettek. Megszereztük az egyik felvételt.

Több postán is lehet vonatjegyet vásárolni áprilistól

A teszt ideje alatt veszprémi postán is lehetett vonatjegyet vásárolni. 

Bakony Média névjegykártya