Rendszeresen lopta a fát az erdőből Fotó: police.hu

Rendszeresen lopta a fát az erdőből

Írta:  police.hu október 31 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves herendi lakost.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 29-én arról, hogy ismeretlen tettes Nagyvázsony külterületén a helyben kitermelt, de onnan még el nem szállított tűzifából több tízezer forint értékben lopott.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, és a 49 éves herendi lakost otthonában elfogták. Ezután a férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta azt is, hogy egyáltalán nem volt rászorulva a tüzelőre, csupán meggondolatlanságból vitt el belőle több alkalommal. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A házkutatás során a nyomozók a gyanúsított házának udvarában az eltulajdonított tűzifát maradéktalanul megtalálták, melyet lefoglaltak, és azt 2020. október 30-án visszaadták a sértettnek.

Ezt már olvasta!?

Legtöbbet tették Veszprémért

Pro Urben érdemérmek ünnepélyes átadásának adott helyet a városháza Kossuth-terme hétfőn délután.

Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Kerékpárt kapott a rendőrségtől

Veszprémi hölgy lett a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közlekedési kampányának nyertese.

Leendő iskolásokat jutalmaztak

Észkerék címmel hirdetett levelező játékot óvodások számára a Deák iskola. Az ünnepélyes díjkiosztót a napokban tartották meg.

Három kormányablakban nyílik NAV ügyfélszolgálat

Sümegen, Devecserben és Balatonalmádiban. 

Bakony Média névjegykártya