Hasba szúrta a testvérét

Írta:  police.hu november 20 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat eljárást a 48 éves támadóval szemben.

A rendőrségre 2020. november 17-én este tett bejelentést egy férfi arról, hogy egy bakonyi településen nem sokkal korábban a testvérével szóváltásba keveredett, és a nála lévő késsel hasba szúrta a rokonát, majd mindketten otthonukba távoztak.

A helyszínre irányított rendőrök a sértett lakására mentek, őt sérülése keletkezésének körülményeivel kapcsolatban meghallgatták, a kiérkező mentők pedig kórházba szállították. Ezt követően a Zirci Rendőrőrs körzeti megbízottjai a bejelentőt otthonában elfogták, előállították, és őrizetbe vétele mellett a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy bátyjával megromlott a viszonya, visszatérők közöttük a konfliktusok, amely aznap kölcsönös tettlegességbe torkollott. Ennek során vette elő kését és szúrta vele hastájékon a testvérét.

A 48 éves támadóval szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Ezt már olvasta!?

Földúton próbálta kikerülni a KRESZ szabályait

Semmi sem volt szabályos a földúton közlekedő férfinél. 

A medvehagyma gyűjtésének szabályaira figyelmeztetnek

A medvehagyma gyűjtése engedélyhez kötött, és élelmiszernek minősülnek.

8-10-szer javallott inni egy nap

Naponta 8-10-szer javallott inni, kisebb mennyiségeket - mondta Antal Emese, a Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Újra divat a házasság Magyarországon

Húsz évvel ezelőtt nem kötöttek annyi házasságot, mint az utóbbi években.

Bakony Média névjegykártya