Autóbusszal menekült a zsebtolvaj

Írta:  police.hu november 20 2020 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Lopás miatt indult nyomozás, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 16-án, délután arról, hogy egy veszprémi boltban egy vásárlót megloptak. Az ismeretlen tettes egy idős nő kabátzsebéből észrevétlenül kiemelte a benne lévő pénztárcát, majd miután abból húszezer forintot magához vett, megkísérelte visszacsempészni a sértett ruházatába. Ez azonban már nem sikerült a férfinak, a tárca a padlóra esett, a meglopott pedig felfigyelt a tolvajra, aki sietve elhagyta az áruházat.

A veszprémi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, aki autóbusszal elhagyta a megyeszékhelyet, és Zircen keresztül utazott tovább. A 26 éves férfit egy Győr-Moson-Sopron megyei településen fogták el 2020. október 23-án, majd előállították az illetékes rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a veszprémi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

 

Ezt már olvasta!?

Rendszeresen lopta a fát az erdőből

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 49 éves herendi lakost.

Ismét megmutatták magukat a civilek

12. alkalommal rendezték meg Veszprémi Civil Napot, amelyen a hagyományoknak megfelelően átadták a Pro Civitates díjat is.

Így változik a helyi járatos menetrend szeptember 1-től

A legnagyobb változás, hogy a 7-es járat teljesen megszűnik.

Órákat, ékszereket, készpénzt vittek el

Egy 30 éves balatonalmádi férfi és 18 éves élettársa került a rendőrök látókörébe.

Bakony Média névjegykártya