Bűnök és bűnhődések police.hu

Bűnök és bűnhődések

Írta:  8200 Veszprém március 17 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Színészek közreműködésével tartottak bűn- és baleset-megelőzési előadásokat Veszprémben.

„Bűnök és bűnhődések” címmel szervezett játékos, interaktív bűnmegelőzési előadást középiskolásoknak 2016. március 17-én a veszprémi Hangvillában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság együttműködésben a Pannon Várszínházzal.

Az előadások során a színház művészei az internet veszélyei, drog és közlekedési balesetek témakörökben, valós alapokon nyugvó, rövid történetet adtak elő. Az egyes témák feldolgozását a jelenetek között a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűn- és baleset-megelőzési szakemberei segítették azzal, hogy a látottakat megbeszélték a diákokkal.

Ezt már olvasta!?

Ezekre nagyon ügyeljünk fürdőzéskor

A nyári melegben aligha találni kellemesebb felüdülést a hűsítő hullámok között való fürdőzésénél.

Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Kigyulladt egy motor Balatonkenesénél

A mentés idejére egy sávot lezártak a 71-es számú főúton. 

Emelkedett a benzin ára

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Rabolt, elfogták, előzetesbe került

A veszprémi rendőrök előzetes letartóztatásba helyezése mellett folytatnak nyomozást azzal a 29 éves férfival szemben, aki ismerősétől pénzt rabolt.

Na-Bed