Egy élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött

Írta:  8200 Veszprém május 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy veszprémi férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik veszprémi nyilvános telefonfülkéből hívta 2016. május 4-én 22 óra 17 perckor a segélyhívó számát egy férfi. A 29 éves, herendi illetőségű H. T. az egyik veszprémi élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött.

A rendőrök a férfit a nyilvános telefonfülkében – még a segélyhívó kezelőjével folytatott beszélgetés közben – elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A 29 éves herendi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A H. T. ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezt már olvasta!?

Ápolók elismerése

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház öt dolgozója részesült elismerésben a Magyar Ápolók Napján.

Nagy kaland napja Kislődön

Száz nagycsaládot lát vendékül a kislődi Sobri kalandpark csütörtökön, akik a közel 50 játékot térítésmentesen vehetik igénybe.

Tovább fokozódik a parlagfű pollenkoncentráció

A nyár befejeztével sem nyugodhatnak meg a parlagfű allergiások, hiszen az elkövetkező napokban tovább fokozódik a pollenterhelés.

Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Vörös vari született

A Veszprémi Állatkert vörös vari tenyészpárja ismét szaporulattal örvendeztette meg az állatkertészeket. 

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika