Egy élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött

Írta:  8200 Veszprém május 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy veszprémi férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik veszprémi nyilvános telefonfülkéből hívta 2016. május 4-én 22 óra 17 perckor a segélyhívó számát egy férfi. A 29 éves, herendi illetőségű H. T. az egyik veszprémi élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött.

A rendőrök a férfit a nyilvános telefonfülkében – még a segélyhívó kezelőjével folytatott beszélgetés közben – elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A 29 éves herendi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A H. T. ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezt már olvasta!?

Feltöltőkártyás mobilja van? Ez fontos lehet!

Július 1-jén megszűnnek azok a feltöltős SIM-kártyás mobiltelefon-szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződések, amelyekről nem nyilatkoznak az előfizetők.

Komédiából közadakozás

Jótékonysági főpróbát tartanak a Zongora Veszprémnek kezdeményezés javára a Család ellen nincs orvosság című darabhoz kapcsolódva a Petőfi Színházban.

Egy veszprémi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Egy piros színű személyautó a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy gyalogosnak és még a lábára is ráhajtott. 

Őskori maradványokat is rejtő ásatáson várják az érdeklődőket

Több mint hatezer éves település maradványait őrző ásatás területén idézik meg az elődök életét.

30 éves a Légierő Zenekar
A jubileumi koncertre katonai, népi és egyházi zenékkel valamint jazz feldolgozásokkal készült Katona János alezredes együttese.
Na-Bed