Egy élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött

Írta:  8200 Veszprém május 06 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy veszprémi férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik veszprémi nyilvános telefonfülkéből hívta 2016. május 4-én 22 óra 17 perckor a segélyhívó számát egy férfi. A 29 éves, herendi illetőségű H. T. az egyik veszprémi élelmiszerbolt felrobbantásával fenyegetőzött.

A rendőrök a férfit a nyilvános telefonfülkében – még a segélyhívó kezelőjével folytatott beszélgetés közben – elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A 29 éves herendi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A H. T. ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezt már olvasta!?

Három lépésben 50 százalékos, illetve egyszeri 30 százalékos béremelést kapnak.

Atlétákat díjaztak

Közgyűlést tartott a VEDAC, Zentai Tibor vehette át az első Szabó Ernő díjat, elfogadták a klub 2016-2020 közötti időszakra vonatkozó stratégiáját.

Pórul jár, aki teli hassal érkezik a Bakony Expora

Megnéztük, milyen kínálattal érkeztek a vendéglátók az idei rendezvényre.

Készen állnak a HÉV és a MÁV integrációjára is.

Szerdán még le lehet adni az 1 százalékos rendelkező nyilatkozatokat

A világon egyedülálló lehetőséget, amely szerint a megfizetett adó 1 százaléka felajánlható egy regisztrált civil szervezetnek.

Na-Bed